terug naar nieuwsberichten

Fabric Insights & Inovations

Microsoft Fabric

Oedse de Boer

CEO
Meer weten?

๐ŸŒŸย Wat een mooie dag gisteren!ย ๐ŸŒŸ
Ons Microsoft Fabric Insights & Innovations event was een groot succes! Deelnemers hebben niet alleen nieuwe vaardigheden opgedaan, maar ook volop inspiratie gekregen om actief aan de slag te gaan met Data & AI. De 4 belangrijke highlights:

๐Ÿ”นย ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒย ๐—ฒ๐—ปย ๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด: Alle data wordt opgeslagen in OneLake, waardoor het toegankelijk en beheersbaar is voor de hele organisatie en data-gedreven beslissingen makkelijker dan ooit worden.

๐Ÿ”นย ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฎ๐—น-๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒย ๐——๐—ฎ๐˜๐—ฎย ๐—”๐—ป๐—ฎ๐—น๐˜†๐˜€๐—ฒ: Deelnemers ontdekten hoe ze real-time data kunnen verwerken en analyseren, essentieel voor snelle en accurate besluitvorming.

๐Ÿ”นย ๐—š๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐˜€๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒย ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ: De intuรฏtieve interface van Microsoft Fabric maakt het voor zowel techneuten als niet-techneuten toegankelijk.

๐Ÿ”นย ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒย ๐—ง๐—ผ๐˜๐—ฎ๐—นย ๐—–๐—ผ๐˜€๐˜ย ๐—ผ๐—ณย ๐—ข๐˜„๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ต๐—ถ๐—ฝย (๐—ง๐—–๐—ข): Microsoft Fabric is een alles-in-een SaaS-oplossing, wat resulteert in lagere kosten voor opstart, onderhoud en governance.

Microsoft Fabric is als compleet data- en analyseplatform deย ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐˜‡๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฒย ๐—ถ๐—ปย ‘๐˜๐—ต๐—ฒย ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎย ๐—ผ๐—ณย ๐—”๐—œ’. Klaar om de ambities van je bedrijf vorm te geven met Data & AI?ย ๐—•๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—•๐—ฎ๐˜€๐—ฒ.ย ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ปย ๐—ผ๐—ฝ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.