terug naar nieuwsberichten

Dynamics 365 Sales Release Wave 2 – Leuker kunnen we het wel maken, en makkelijker

Dynamics 365 Sales Release Wave 2 – Leuker kunnen we het wel maken, en makkelijker

Robbert Jacobs

Presales Consultant
Meer weten?

Door Robbert Jacobs

Stel je voor: na een lange werkdag plof je op de bank, opent je favoriete streamingdienst, en voilà, je krijgt meteen een rijtje persoonlijke aanbevelingen voorgeschoteld. Het voelt bijna alsof de dienst je begrijpt, alsof het weet wat je wilt en je moeiteloos helpt de perfecte keuze te maken. Maar wat als je werkdag als verkoper net zo intuïtief zou zijn? Wat als je CRM-systeem net zo slim was, en je echt werk uit handen nam? Met de Release Wave 2 van Dynamics 365 Sales wordt dit beeld steeds realistischer.

Van CRM-frustratie naar flow

Laten we eerlijk zijn: veel verkopers hadden vaak een haat-liefdeverhouding met hun CRM. Ze zagen het als een tijdverslindende taak die hen weghield van wat ze echt willen doen: klanten binnenhalen en deals closen. CRM was vaak zo’n ding dat je moest doen, maar liever uitstelde. Maar dat beeld begint te veranderen.

Met de nieuwe features zoals Copilot en Sales Accelerator in Dynamics 365 is er echt iets veranderd. Deze tools, die al even meedraaiden, zijn in de laatste Release Wave 2 nog beter en slimmer geworden. En dat maakt verschil! Uit de eerste feedback blijkt dat gebruikers CRM nu met open armen ontvangen en dat hun werk een stuk leuker en efficiënter is geworden. Verkopers zien CRM niet meer als een last, maar als een assistent die hen helpt sneller en effectiever te werken.

Wat maakt deze release zo bijzonder?

Release Wave 2 van Dynamics 365 Sales draait helemaal om het nog simpeler en slimmer maken van de verkoopervaring. Met deze updates zet Microsoft in op het uitbreiden van de basisfunctionaliteiten en het introduceren van nog meer intuïtieve tools. Hier zijn de highlights:

  • E-mailbeheer versnellen: E-mails bijhouden was altijd een klus, toch? Niet langer. Met de nieuwe Copilot-functie in Dynamics 365 Sales krijg je in een oogwenk een samenvatting van de hele e-mailgeschiedenis. Je hoeft dus niet meer door eindeloze threads te scrollen om de context te begrijpen. En dat is niet alles: op basis van een paar steekwoorden stelt Copilot zelfs een volledige, professioneel uitziende e-mail voor je op. Bespaar tijd en voorkom dat je belangrijke details mist!
  • Slimmere inzichten voor accountbeheer: Copilot krijgt nu ook een upgrade voor accountbeheer. Door data uit Dynamics 365 te combineren met externe nieuwsbronnen, heb je altijd de meest actuele info over je klanten paraat. Of het nu gaat om recente bedrijfsnieuwtjes of veranderingen in de markt, Copilot zorgt ervoor dat je precies weet wanneer je moet handelen. Zo blijf je altijd een stap voor op de concurrentie.
  • Dashboards die je echt helpen: Een goede werkdag begint met een strak startscherm. In deze release zijn de dashboards en startschermen helemaal opnieuw vormgegeven, zodat je meteen ziet wat belangrijk is. Minder tijd verspillen aan het zoeken naar info, meer tijd om die deals binnen te halen. Copilot zorgt ervoor dat alles wat je nodig hebt, binnen handbereik is.

Focus op wat echt telt

De verbeteringen in Release Wave 2 van Dynamics 365 Sales zorgen ervoor dat verkopers zich kunnen richten op wat ze het liefst doen: relaties opbouwen en deals sluiten. Niet alleen werkt het allemaal een stuk efficiënter, maar het voelt ook nog eens prettiger aan. Minder stress, meer resultaat – en dat is precies wat je wilt. Binnenkort delen we hoe deze nieuwe features in de praktijk uitpakken bij onze klanten. Een case waarbij je, net als na een werkdag, gewoon lekker achterover kunt leunen en genieten van je favoriete serie, zonder je druk te maken over het bijwerken van je CRM-systeem.

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.