terug naar nieuwsberichten

Low Code Application Development Specialist

Low code development

Oedse de Boer

CEO
Meer weten?

Trots op deze nieuwe mijlpaal!ย ๐ŸŽ‰ย Onze expertise en ervaring is door Microsoft erkend met een nieuwe AI-cloudspecialisatie:ย ๐—Ÿ๐—ผ๐˜„ย ๐—–๐—ผ๐—ฑ๐—ฒย ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐——๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ฝ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ย ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜. Met het krachtige ๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ผ๐—ณ๐˜ย ๐—ฃ๐—ผ๐˜„๐—ฒ๐—ฟย ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บย helpen wij onze klanten snel en efficiรซnt apps te ontwikkelen. Dit doen we zonder concessies te doen aan kwaliteit, terwijl we volledig voldoen aan compliance- en beveiligingseisen.

Bijย BusinessBaseย brengen we ambitiesย tot leven door het volledige potentieel van het Microsoft Platform te benutten. We focussen op jouw doelen, laat ze maar complex zijn!ย ๐Ÿ’กVanuit een nauwe samenwerking en bewezen innovatieve aanpak helpen we mensen en organisaties vooruit, elke dag opnieuw.ย ๐—•๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—•๐—ฎ๐˜€๐—ฒ.ย ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ปย ๐—ผ๐—ฝ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.